Vanaf het seizoen 2018 heeft O Nosso Mundo een groot zwembad van 11 x 5 mtr. met water gevuld uit eigen bron en schoongehouden door middel van natuurlijk zout. Vanaf het terras en zwembad heeft u een prachtig uitzicht en kunt u optimaal tot rust komen. Op het terras rondom het zwembad zijn voldoende ligbedden en stoelen om heerlijk te relaxen. Voor de gasten van het voor- en naseizoen hebben wij tevens een heerlijke Red Cedar Barrelsauna en een Cedar hottub beschikbaar. Beide houtgestookt voor optimaal genieten !

Naast het zwembad ligt een sfeervolle Marrokaanse zitkuil waar u uit de wind en in de schaduw kunt relaxen. Voor de mensen die het gezellig vinden om bij elkaar te komen hebben wij een gezellige bar gemaakt.  Achter de bar staat een koelkastje waar u voor een klein prijsje een drankje kunt pakken. Ook is het toegestaan om hier uw eigen drankje te nuttigen. Wij willen het graag vooral laagdrempelig en informeel houden.

Voor de gasten die graag culinair bezig zijn hebben wij een kruidentuintje beschikbaar waar u zelf uw kruiden kunt knippen. Natuurlijk kunt u ook in het desbetreffende seizoen genieten van de vruchten van onze gigantische vijgen en perenboom.

Kortom genoeg variatie voor een heerlijke vakantie in het prachtige, nog authentieke, Alentejo Portugal!