O Nosso Mundo is in de maanden  juni en september alleen geopend als Naturisten park. Naturisme is een manier om in harmonie met de natuur te leven, door samen naakt te zijn, gekenmerkt door zelfrespect, respect voor anderen en hun opvattingen en respect voor het milieu.

Waar kan men nu beter naakt recreëren dan in het warme zonnige en prachtige Alentejo met 300 dagen per jaar zon en prachtige ongerepte natuur. De Alentejo is werkelijk een paradijs voor naturisten.

Met officiële prachtige naaktstranden in Porto Covo, Zambujeira en Odeceixe en een aantal onofficiele naaktstranden rondom Vila Nova de Milfontes is er voor ieder wat wils. Wilt u niet weg dan is het landgoed van O Nosso Mundo, met 7 ha ongerepte natuur een plek waar u heerlijk kunt vertoeven. Lui in een hangmat, een wandeling over het golvende terrein met vele kurkeiken, afkoelen in het heerlijke zwembad met zout water direct uit eigen bron of gebruik makend van de wellness faciliteiten.

Door de kleinschaligheid, slechts 4 2-persoons accomodaties biedt O Nosso Mundo veel privacy en rust. We bieden de gasten ontbijt (apart te boeken) en een informeel samenzijn op het terras of bij het zwembad.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de dorpswinkel op 2 km afstand. Hier treft u ook een lokaal typisch portugees cafeetje.  Wilt u niet zelf koken dan bieden de omringende dorpjes op afstanden van tussen de 13 en 22 km veel leuke authentieke restaurantjes of pastelarias.

Ontdek de puurheid van de Alentejo !